Gerechtsdeurwaarders

Soms is procederen de enige optie om uw klant de openstaande facturen te laten betalen. Wij beschikken over eigen gerechtsdeurwaarders. Daardoor brengen wij zelf de dagvaardingen uit en gaan we na uitspraak van de rechter zo snel mogelijk over tot het betekenen en het ‘uitwinnen’ van het vonnis door beslag te leggen. Dat is wel zo zorgeloos voor u: alles vindt onder één dak plaats en dat levert u tijdswinst op.

Beslag leggen

ACCS heeft gerechtsdeurwaarders binnen haar gelederen met meer dan dertig jaar ervaring. Dankzij die expertise weten wij dat het tonen van een vonnis meestal voldoende is om uw klant te laten betalen. Blijft betaling dan nog uit, dan kunnen en mogen wij het beslag executeren. Dat betekent dat wij direct overgaan tot beslaglegging op bankrekeningen, loon, uitkering of (on)roerende zaken. Zo gaat er geen kostbare tijd verloren.

Online meekijken

Alle stappen die wij nemen, zijn volledig inzichtelijk. U kunt online, via een beveiligde portal, meekijken in uw dossier, waarin we alle correspondentie voor u bijhouden en een overzicht geven van de acties die wij hebben ondernomen.

De (toegevoegd-kandidaat) gerechtsdeurwaarders van ACCS zijn lid van de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders (KBvG).

Vraag een offerte aan

Incassodiensten

ACCS helpt bij het innen van openstaande facturen. Zorgeloos en vlot.

lees meer

Gerechtsdeurwaarders

ACCS legt een vonnis snel ten uitvoer dankzij de eigen gerechtsdeurwaarders.

lees meer

Schuldbewaking

ACCS bewaakt veranderingen in inkomen en vermogen van debiteuren en gaat direct over tot actie wanneer het mogelijk is.

lees meer

Internationaal

ACCS is actief over de landsgrenzen en kan daardoor elke vordering, waar ook ter wereld, incasseren.

lees meer