Gerechtsdeurwaarders

Soms is procederen de enige optie om een klant te laten betalen. Door onze korte lijnen met ACCS Gerechtsdeurwaarders wordt er vlot een dagvaarding uitgebracht en wordt na uitspraak van de rechter zo snel mogelijk overgegaan tot betekenen en ‘uitwinnen’ van het vonnis door beslag te leggen. Dat is wel zorgeloos voor u: alles vindt onder een dak plaats en dat levert u tijdswinst op.

Beslag leggen

Dankzij de expertise van ACCS Gerechtsdeurwaarders weten wij dat het tonen van een vonnis meestal voldoende is om uw klant te laten betalen. Blijft betaling dan nog uit dan kan het vonnis zo snel mogelijk geëxecuteerd worden. Dat betekend dat wordt overgegaan tot beslaglegging op bankrekeningen, loon, uitkering of (on)roerende zaken. Zo gaat er geen kostbare tijd verloren.

Online meekijken

Alle stappen die wij nemen, zijn volledig inzichtelijk. U kunt online, via een beveiligde portal, meekijken in uw dossier, waarin we alle correspondentie voor u bijhouden en een overzicht geven van de acties die wij hebben ondernomen.

De aan ACCS Gerechtsdeurwaarders verbonden deurwaarders zijn lid van de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders.

Incassodiensten

ACCS helpt bij het innen van openstaande facturen. Zorgeloos en vlot.

lees meer

Gerechtsdeurwaarders

ACCS laat een vonnis snel ten uitvoer leggen.

lees meer

Schuldbewaking

ACCS bewaakt veranderingen in inkomen en vermogen van debiteuren en gaat direct over tot actie wanneer het mogelijk is.

lees meer

Internationaal

ACCS is actief over de landsgrenzen en kan daardoor elke vordering, waar ook ter wereld, incasseren.

lees meer