Internationaal

Het is niet zonder reden dat we het wereldwijde incasseren hebben opgenomen in onze ‘Missie en Visie’. ACCS is namelijk Nederlands grootste internationaal opererende incasso-organisatie.

Direct dossier sturen Offerte aanvragen Contact

Wereldwijd respectvol incasseren

Een vordering op iemand in het buitenland? Geen enkel probleem! ACCS International onderscheidt zich op het gebied van internationale incassodiensten. Wij hebben afgelopen decennia veel tijd geïnvesteerd in het opbouwen van een immens netwerk, waar u als opdrachtgever van profiteert. Dit wereldwijde netwerk bestaat uit lokale incasso-specialisten, advocaten en/of deurwaarders. Zij spreken de taal, hebben kennis van de lokale wetgeving en weten als geen ander hoe vorderingen ter plekke op rendabele wijze geïncasseerd kunnen worden. 

Via onze vestigingen in Düsseldorf (Duitsland), Istanbul (Turkije) en op Curaçao kunnen wij de lokale markt goed bedienen. Op dit moment incasseren wij voor onze opdrachtgevers schulden in meer dan 150 landen!

ACCS International is er trots op dat zij meerdere onderscheidingen heeft ontvangen voor haar internationale incassodiensten.

Internationale incasso starten

Een incassotraject starten in het buitenland is voor vele ondernemers een grote stap. Zij kennen de juiste routes niet of vinden de lokale wetten voor invorderingen te complex. Onze organisatie heeft door de jaren heen dusdanig veel ervaring opgedaan, waardoor wij het internationale minnelijke traject kunnen aanbieden op basis van ‘No Cure? No Pay’. ACCS incasseert internationale vorderingen voor overheden, banken, woningcoöperaties en andere waardevolle opdrachtgevers. Wilt u meer informatie hebben of direct uw internationale incasso starten? Maak dan gebruik van onderstaande mogelijkheden.

Direct dossier sturen Offerte aanvragen Contact