Schuldbewaking

Heeft uw klant momenteel geen mogelijkheden om de openstaande schuld te betalen? Dan plaatsen wij het dossier in ons bewakingssysteem. Wij houden uw klant in de gaten en – bij een positieve verandering – staan wij direct klaar om de vordering alsnog te incasseren.

Direct dossier sturen Offerte aanvragen Contact

Wat is schuldbewaking precies?

In sommige gevallen kan een vordering niet direct worden geïncasseerd, ondanks dat we beschikken over een vonnis van de rechtbank. Een reden hiervan kan zijn dat iemand niet over een vaste verblijfplaats beschikt, momenteel geen financiële ruimte heeft of onlangs failliet is verklaard.

Met behulp van slimme software volgen wij uw klant, met als doel de vordering in een later stadium alsnog te incasseren. Zo houdt ons systeem bij of uw klant is verhuisd of is gaan samenwonen, of dat er geld beschikbaar is gesteld (uitkeringen, toeslagen, 13de maand, kinderbijslag, etc.). Schuldbewaking levert u geen risico’s op en de kosten van dit proces zijn volledig voor rekening van ACCS.

Vragen over schuldbewaking?

Wilt u meer weten over de manier waarop wij te werk gaan of hoe schuldbewaking ervoor kan zorgen dat u op een later moment alsnog uw geld krijgt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

Direct dossier sturen Offerte aanvragen Contact