Menu Sluiten
BereikbaarTot uur
Momenteel niet bereikbaar

Vacature: (Incasso) jurist

Ben jij een gedreven en klantgerichte jurist die zich verder wil ontwikkelen? Kom dan bij ACCS werken!

Waar ga je werken?

ACCS International is gevestigd in Eindhoven en is Nederlands grootste internationaal opererende incasso-organisatie. We bedienen onze klanten optimaal met een op maat gesneden incassotraject. Onze optimale incassoresultaten worden gerealiseerd met een data-driven werkwijze. Daarnaast hebben we met alle collega’s in ons internationale netwerk regelmatig overleg ten aanzien van de specifieke lokale wet- en regelgeving, cultuur en normen en waarden waar we rekening mee dienen te houden. Zo streven we er gezamenlijk naar om onze dienstverlening te verbeteren. ACCS, een wereld van verschil.

Hoe ziet het team van ACCS eruit?

Ons team bestaat uit gedreven mensen met een informele houding naar elkaar. Daar komt bij dat ons team altijd in ontwikkeling is, dus je komt terecht in een dynamische omgeving waarbij innovatie en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat.

Welke werkzaamheden ga je verrichten?

Je bent verantwoordelijk voor het hele (internationale) juridische incassotraject. Dit betekent dat je in de buitengerechtelijke fase debiteuren beweegt om over te gaan tot betaling. Mocht dit niet lukken dan adviseer je je opdrachtgever over het opstarten van een internationale incasso- en executieprocedure. Je bent op de hoogte van de internationale wet- en regelgeving. Naast het feitelijk voeren van procedures communiceer je met onze opdrachtgevers en de internationale partners van ACCS over het voeren van procedures. Tot slot ga je deelnemen aan internationale congressen, lezingen en breid je het internationale netwerk van ACCS uit.  

Wat bieden we jou?

ACCS International is altijd in ontwikkeling en dat betekent dat persoonlijke ontwikkeling ook bij jou centraal staat. Je kunt gebruik maken van een uitgebreid scholingsaanbod, zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelingen. Verder bieden we:

• Je krijgt vrijheid en verantwoordelijkheid om zelfstandig te werken
• Doorgroeimogelijkheden
• Je mag zelf bepalen hoeveel je werkt. Je kunt kiezen voor een dienstverband van 32, 36 of 40 uren per week
• Een marktconform salaris
• Een vakantiedagenregeling van minimaal 25 vakantiedagen
• Een goede pensioenregeling
• Laptop en telefoon
• Voor het bezoeken van comparities is onze bedrijfsauto beschikbaar

Wat verwachten wij van jou?

ACCS verwacht het volgende van jou:

• Je hebt de opleiding Rechtsgeleerdheid of minimaal HBO-rechten afgerond
• Bij voorkeur heb je minimaal 2 jaren ervaring als jurist binnen de incasso- en deurwaarders of advocatenbranche
• Goede beheersing van Nederlands en Engelse taal
• Je bent mens- en resultaatgericht
• Je bent communicatief vaardig en staat stevig in je schoenen
• Als je al ervaring hebt in een soortgelijke functie en beschikt over juiste juridische kennis dan is dit voor ons een grote toevoeging

Solliciteren

Wil je een onderdeel zijn van onze organisatie? Mail dan je cv & motivatiebrief naar Mevr. K. (Kim) Tielemans (afd. HR) kim.tielemans@accs.nl. Uiteraard kun je voor meer informatie ook bellen naar 040-2595070

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws binnen de incassobranche? Schrijf u in op onze nieuwsbrief en u ontvangt belangrijke berichten in uw mailbox. Geen spam en geen reclame, beloofd!

Kristel
Heb je een vraag over jouw dossier? Typ een bericht om contact op te nemen via Whatsapp.

Ons kantoor is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 21:00 uur.