Menu Sluiten
BereikbaarTot uur
Momenteel niet bereikbaar

Diensten

Onderstaand overzicht geeft u een helder beeld van onze diensten.

Incasso

U hebt een product of dienst geleverd, maar de factuur blijft onbetaald. U wilt de vordering uit handen geven aan een professioneel incassobureau, zodat zij de openstaande kosten voor u kunnen incasseren. Maar hoe werkt een incassoprocedure precies en wat kunt u van ACCS verwachten?

Ontdek meer

Internationale incasso

Het is niet zonder reden dat we het wereldwijde incasseren hebben opgenomen in onze ‘Missie en Visie’. ACCS is namelijk Nederlands grootste internationaal opererende incasso-organisatie.

Ontdek meer

Kredietrapporten

Wilt u weten wat de financiële status is van uw (potentiële) opdrachtgever? Vraag dan een uitgebreid kredietrapport bij ons op. ACCS voert een gedegen controle uit en stuurt u haar bevindingen toe in een transparant overzicht.

Ontdek meer

Schuldbewaking

Heeft uw klant momenteel geen mogelijkheden om de openstaande schuld te betalen? Dan plaatsen wij het dossier in ons bewakingssysteem. Wij houden uw klant in de gaten en – bij een positieve verandering – staan wij direct klaar om de vordering alsnog te incasseren.

Ontdek meer

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws binnen de incassobranche? Schrijf u in op onze nieuwsbrief en u ontvangt belangrijke berichten in uw mailbox. Geen spam en geen reclame, beloofd!

Kristel
Heb je een vraag over jouw dossier? Typ een bericht om contact op te nemen via Whatsapp.

Ons kantoor is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 21:00 uur.