Bereikbaartot 17:00 uur

Diensten

Onderstaand overzicht geeft u een helder beeld van de diensten die wij u kunnen leveren als Incasso- en Gerechtsdeurwaarderskantoor.

Incasso

U hebt een product of dienst geleverd, maar de factuur blijft onbetaald. U wilt de vordering uit handen geven aan een professioneel incassobureau, zodat zij de openstaande kosten voor u kunnen incasseren. Maar hoe werkt een incassoprocedure precies en wat kunt u van ACCS verwachten?

Ontdek meer
Incasso
Internationaal

Internationaal

Het is niet zonder reden dat we het wereldwijde incasseren hebben opgenomen in onze 'Missie en Visie'. ACCS is namelijk Nederlands grootste internationaal opererende incasso-organisatie.

Ontdek meer

Kredietrapporten

Wilt u weten wat de financiƫle status is van uw (potentiƫle) opdrachtgever? Vraag dan een uitgebreid kredietrapport bij ons op. ACCS voert een gedegen controle uit en stuurt u haar bevindingen toe in een transparant overzicht.

Ontdek meer
Kredietrapporten
Schuldbewaking

Schuldbewaking

Heeft uw klant momenteel geen mogelijkheden om de openstaande schuld te betalen? Dan plaatsen wij het dossier in ons bewakingssysteem. Wij houden uw klant in de gaten en - bij een positieve verandering - staan wij direct klaar om de vordering alsnog te incasseren.

Ontdek meer