Menu Sluiten
BereikbaarTot uur
Momenteel niet bereikbaar

Een kijkje in onze keuken

Over ACCS

ACCS is een internationaal Incasso- en Gerechtsdeurwaarderskantoor, gevestigd in Eindhoven. Wij worden ingeschakeld door instellingen, organisaties, bedrijven en overheden om hen te ondersteunen bij het incasseren van openstaande vorderingen. Dit doen wij op een transparante, innovatieve en bovenal klantvriendelijke wijze.

ACCS, een wereld van verschil!

Wilt u betalen?

Bent u een opdractgever?

Contact

U wilt ons bellen, mailen, chatten of een brief sturen? Geen enkel probleem. Op onze contactpagina vindt u alle contactgegevens van ACCS. Neem ook een kijkje op onze pagina ‘Veelgestelde vragen’, wellicht staat het antwoord op uw vraag daar al tussen.

Veelgestelde vragenContact

Vacatures 

Toe aan een nieuwe uitdaging? Bij ACCS zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s! We zoeken mensen met een klantvriendelijke houding, die graag willen werken voor een incassobureau die na al die jaren nog altijd groeiende is.

Toon vacatures

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws binnen de incasso- en deurwaardersbrache? Schrijf u in op onze nieuwsbrief en u ontvangt belangrijke berichten in uw mailbox. Geen spam en geen reclame, beloofd!