Menu Sluiten
BereikbaarTot uur
Momenteel niet bereikbaar

Wereldwijd respectvol incasseren

Dit maken wij
waar door:

Nederlands grootste internationaal opererende incasso-organisatie te zijn met op maat gesneden incassotrajecten. We bieden een totaaloplossing; nationaal en internationaal zowel minnelijk als gerechtelijk.

Wereldwijd incassotrajecten te blijven verbeteren via een internationaal netwerk met vertegenwoordiging in alle landen. Hierdoor houden we rekening met de specifieke lokale wet- en regelgeving, cultuur en normen en waarden. We bereiken iedereen, ongeacht in welk land men verblijft of welke taal men spreekt.

Data-driven te werken en gestructureerd te handelen op basis van actuele data. Dit doen wij in het belang van alle betrokken partijen middels constante technologische innovatie.

Betaalgemak te bieden zodat we voor iedereen een passende oplossing hebben en gemak en snelheid voorop staat.

Ons motto:       Betaalgemak voor iedereen!

 

Over ACCS

ACCS is een internationaal opererend incassobureau gevestigd in Eindhoven. Wij ondersteunen instellingen, organisaties, bedrijven en overheden bij het incasseren van openstaande vorderingen. Dit doen wij wereldwijd op een transparante, innovatieve en bovenal klantvriendelijke wijze.

ACCS een wereld van verschil!

Wilt u betalen?

Bent u een opdrachtgever?

Contact

U wilt ons bellen, mailen, chatten of een brief sturen? Geen enkel probleem. Op onze contactpagina vindt u alle contactgegevens van ACCS. Neem ook een kijkje op onze pagina ‘Veelgestelde vragen’, wellicht staat het antwoord op uw vraag daar al tussen.

Veelgestelde vragenContact

Vacatures 

Toe aan een nieuwe uitdaging? Bij ACCS zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s! We zoeken mensen met een klantvriendelijke houding, die graag willen werken voor een incassobureau die na al die jaren nog altijd groeiende is.

Toon vacatures

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws binnen de incassobranche? Schrijf u in op onze nieuwsbrief en u ontvangt belangrijke berichten in uw mailbox. Geen spam en geen reclame, beloofd!

Kristel
Heb je een vraag over jouw dossier? Typ een bericht om contact op te nemen via Whatsapp.

Ons kantoor is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 21:00 uur.