Menu Sluiten
BereikbaarTot uur
Momenteel niet bereikbaar

Wilt u weten wat de financiële status is van uw (potentiële) opdrachtgever? Vraag dan een uitgebreid kredietrapport bij ons op. ACCS voert een gedegen controle uit en stuurt u haar bevindingen toe in een transparant overzicht.

Offerte aanvragen Contact

De waarde van een kredietrapport

Veilig zakendoen, het klinkt vanzelfsprekend maar toch gaat het regelmatig verkeerd. Zeker binnen de incassobranche zien we regelmatig vorderingen voorbij komen, die voorkomen konden worden als een opdrachtgever zich beter kunnen verdiepen in haar klant. En dat kan! De kredietrapporten die ACCS opstelt voor haar opdrachtgevers bieden een ruim inzicht in o.a. de financiële status van uw klant. Wat is de omzet van het bedrijf? Wie is er tekenbevoegd? Hoe groot is de kans dat uw klant op korte termijn failliet gaat? Staat uw klant bekend als fraudeur? Is er nieuws over het bedrijf in de media? Met ons kredietrapport beantwoorden wij o.a. deze vragen en beperken daarmee uw risico op een wanbetalende opdrachtgever.

De inhoud van een kredietrapport

  • actuele bedrijfsgegevens en inzicht in concernstructuren
  • ontwikkelingen van het bedrijf in de media (indien van toepassing)
  • analyse van het betaalgedrag en de kans op wanbetaling (PD-rating)
  • hoe groot de kans is dat een onderneming op korte termijn failliet gaat
  • benchmark ten opzichte van de branche

Wat kost een kredietrapport?

Vraag een offerte bij ons op, de tarieven verschillen namelijk op basis van het aantal rapporten dat u bij ons wenst aan te schaffen.

Offerte aanvragen Contact

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws binnen de incassobranche? Schrijf u in op onze nieuwsbrief en u ontvangt belangrijke berichten in uw mailbox. Geen spam en geen reclame, beloofd!

Kristel
Heb je een vraag over jouw dossier? Typ een bericht om contact op te nemen via Whatsapp.

Ons kantoor is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 21:00 uur.