Menu Sluiten
BereikbaarTot uur
Momenteel niet bereikbaar

Heeft uw klant momenteel geen mogelijkheden om de openstaande schuld te betalen? Dan plaatsen wij het dossier in ons bewakingssysteem. Wij houden uw klant in de gaten en – bij een positieve verandering – staan wij direct klaar om de vordering alsnog te incasseren.

Direct dossier sturen Offerte aanvragen Contact

Wat is schuldbewaking precies?

In sommige gevallen kan een vordering niet direct worden geïncasseerd, ondanks dat we beschikken over een vonnis van de rechtbank. Een reden hiervan kan zijn dat iemand niet over een vaste verblijfplaats beschikt of momenteel geen financiële ruimte heeft.

Met behulp van slimme software volgen wij uw klant, met als doel de vordering in een later stadium alsnog te incasseren. Zo zorgen wij er voor dat wanneer er zich nieuwe mogelijkheden voordoen wij direct actie kunnen ondernemen. Schuldbewaking levert u geen risico’s op en de kosten van dit proces zijn volledig voor rekening van ACCS.

Vragen over schuldbewaking?

Wilt u meer weten over de manier waarop wij te werk gaan of hoe schuldbewaking ervoor kan zorgen dat u op een later moment alsnog uw geld krijgt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

Direct dossier sturenOfferte aanvragenContact

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws binnen de incassobranche? Schrijf u in op onze nieuwsbrief en u ontvangt belangrijke berichten in uw mailbox. Geen spam en geen reclame, beloofd!

Kristel
Heb je een vraag over jouw dossier? Typ een bericht om contact op te nemen via Whatsapp.

Ons kantoor is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 21:00 uur.