Internationaal

ACCS is ook internationaal actief. Met kantoren in Eindhoven en het Turkse Istanbul ondersteunt ACCS International klanten bij vorderingen in het buitenland.

Incasso in het buitenland

Internationaal incassobureau nodig? Daar is behoefte aan, zo weten we uit ervaring. Veel internationaal opererende ondernemers vinden buitenlandse invorderingswetgeving te complex om incassoprocedures te starten. Wij niet, en dat hebben we te danken aan onze incasso-experts op onze vestigingen in Eindhoven en Istanbul en aan onze gerenommeerde partners in de rest van de wereld.

We overbruggen de cultuurverschillen

Samenwerking is cruciaal bij wereldwijde dienstverlening. Om dat doeltreffend te doen, is ACCS International aangesloten bij solide netwerken van internationale incassobureaus en advocatenkantoren. Daardoor spreken we, via deze partners, de taal van elk land, elke regio en elke streek. We beslechten taalbarrières, overbruggen cultuurverschillen en kennen de consequenties die per land aan procederen zijn verbonden. International opereren wij minnelijk op basis van no cure, no pay.

Vraag een offerte aan

Incassodiensten

ACCS helpt bij het innen van openstaande facturen. Zorgeloos en vlot.

lees meer

Gerechtsdeurwaarders

ACCS laat een vonnis snel ten uitvoer leggen.

lees meer

Schuldbewaking

ACCS bewaakt veranderingen in inkomen en vermogen van debiteuren en gaat direct over tot actie wanneer het mogelijk is.

lees meer

Internationaal

ACCS is actief over de landsgrenzen en kan daardoor elke vordering, waar ook ter wereld, incasseren.

lees meer